زمانیکه برای اولین بار قصد بازدید از مسجد نیوجیه را داشته باشید، با ساختاری متفاوت از آنچه درباره یک مسجد تصور می شود مواجه خواهید شد. از آنجا که معماری این مسجد به سبک چینی سنتی طراحی شده، هیچ گنبد و مناره ای نظیر آنچه در مساجد ایرانی و عربی دیده می شود، در آن وجود ندارد و تنها آنچه از دیدن این مسجد در ذهن تداعی می شود، قصری سنتی از کاخ های پادشاهان چینی است. تنها تفاوتی که می توان میان مسجد نیوجیه و یک کاخ چینی در نظر گرفت، معماری و تزئینات داخلی آن است.
به طوریکه بر در و دیوارهای مسجد، به جای نقش اژدها و تصاویر چینی، آیات قرآن و نقش گل و مرغ دیده می شود و هیچ تصویری از انسان و حیوان در تزئینات آن استفاده نشده است.
مسجد نیوجیه با قدمتی در حدود 1000 سال، تاریخی ترین و باشکوه ترین مسجد در پکن است. ساخت این مسجد مربوط به زمانیست که اعراب با اهداف مختلفی همچون رواج اسلام و بازرگانی وارد چین شدند و پس از آن با ورود علمای ایرانی به این مسجد، هرروزه بر شهرت واعتبار آن افزوده شد.
هر هفته در روزهای جمعه، مسجد و خیابان نیوجیه پذیرای مسلمانان چینی و خارجی از سراسر دنیا برای برپایی شکوهمند نماز جمعه می باشد. در این روز خیابان مملو از مسلمانانی است که پس از اقامه نماز، از فروشگاه های اسلامی اطراف مسجد، مایحتاج خوراکی خود را تهیه می کنند.